a Kamilla Vendégházban hamisítatlan falusi hangulat várja

Mai rohanó világunkban sokan keresik a pihenést a Falusi Turizmus nyújtotta nyugalomban és választják utazásuk céljául a magyar falvakat, ahol az üdülés rengeteg formájával találkozhatnak.

Elsődlegesen a vidéki életről az embereknek a nyugodt, de dolgos életmód jut eszükbe. Azonban, ha valaki aktív pihenésre vágyik az is megtalálhatja számításait. Ugyanis ezernyi programra van lehetőség egy kis faluban is. A természet közelségét a városi ember mindig felüdülésként éli meg, pláne amikor ez az élmény remek programok közben éri.

Hernádkércs Budapesttől 220km-re , Miskolctól 30 km.-re fekvő  kb. 300 fős település a Hernád folyó völgyében, itt található a Kamilla vendégház, amit 2009-ben alakítottunk ki vendégek fogadására. A tornácos ház  fürdőszobával és konyhával is felszerelt, tehát a vendégek teljesen el tudják látni magukat, de igény esetén reggelivel, ebéddel és vacsorával is tudunk szolgálni.

A házban 3db. szoba található, 10 vendég elhelyezését tudjuk biztositani. A szobákban cserépkályha szolgáltatja a fűtést a hidegebb napokon. A szállás télen, nyáron igénybevehető.

Garázs és zárt parkolási lehetőség van.

Főúttól távoli, csendes környezet.

Természetesen a szabad ég alatti főzés, bográcsozás, grillezés is igénybe vehető.

A háznál sokféle háziállat van, amelyek egy városi gyerek számára különleges élményt nyújtanak (bárányok, tyúkok, libák, pulik), de a faluban további állatokkal lehet ismerkedni pl: tehénfejés, lovaglás stb…

A Hernád kiváló, halban gazdag folyó, 600 méterre a háztól ahol a horgászat bárki számára élmény lehet, ezenkívül remek vizitúrák szervezésére is alkalmas.

A falu közel található a Bükk és a Zemplén hegységekhez, amelyek rengeteg kirándulásra alkalmas helyet tartogatnak (Lillafüred, Bánkút, Szilvásvárad, Füzéri Vár, Boldogkőváralja, Aggtelek, Sárospatak, Tokaj, stb…).  A Tokaji borvidék határa (Tállya) 12 km-re fekszik a Kamilla vendégháztól. Abban az esetben, ha az ember szereti a bort, érdemes megnézni azokat a helyeket, ahol a borok királya készül.

A  felsorolt lehetőségeken kívűl még sok program szervezhető, de ha ahhoz van kedvünk pihenhetünk is a nagy, árnyas kertben a csendet és nyugalmat élvezve.

Cím: 3846 Hernádkércs Kossuth utca 60

Telefon: +36 20 3148733

E-mail: info@falusiszallas.com